Още от хубавото

Не е случайно, че все още не съм качил снимки от месец назад. Предсказанието (което беше предвидено, тъй или иначе) за NOHA и още моренце се сбъдна със страшна сила. 7 дни на юг – Лозенец, Мичурин, Ахтопол, Синеморец, а на връщане и малко Дюни, Смокини… И нито един ден дъжд, освен при пристигането, преди концерта на NOHA, когато валя половин час докато бяхме във водата. Доста море ми се насъбра това лято, за щастие!

От там директно към… Велико Търново. Отказахме прибирането в София и 4 дни обикаляхме из стръмните улички, дашните кръчми, тъмните барчета и историческите камъни на старата столица. Поздрави на момците от хостел Номади, препоръчвам ви, но измислете начин за постоянно проветрение на дорма и купете ароматизатор на ток, ще помогне.

По средата на предната седмица се озовахме в лошото време, демек в София. Ни да работиш, ни да почиваш… Затова и още в петък вечер отлепихме по села и паланки за барбекю, наргиле, разходка из гората, челадинки, масловки и доста жълти цветя за ръчната хартия.

И докато се обърне човек ще дойде време за Аполония, а имам силно изразено желание за Jazzта-Праста и Булгара…

После що нямало снимки! Е ми няма – то таз работа не е кат оназ работа! Кеф има за гледане!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.