Alicia Keys – Unplugged

Това ще е кратко блогиране, защото за този албум няма какво да се говори – трябва да се чуе! Снабдих се преди десетина дни и със DVD версията, която, освен, че е заснета перфектно, е и много добре миксирана и звукът е убиец. Ниските тонове на рояла на Алиша Кийс действат направо на стомаха. Не бих могъл да препоръчам една песен пред друга, защото всичко ми хареса страшно много. Но поетичната интерпретация към средата, която преминава в припева на Streets Of New York, If I Ain’t Got You, както и You Don’t Know My Name са ми любими. Не е за изпускане и завършващото включване на Мос Деф и Деймиън Марли. Въобще сдобийте се с прилично озвучаване и с този албум и се кефете 🙂 !

2 thoughts on “Alicia Keys – Unplugged”

  1. Като гледам си падаш по нежната музика (вкл. Kem) и затова бих ти препоръчал да чуеш Katie Melua. Мисля, че ще останеш Очарован от нейния глас и музика! 🙂 Особено в албума Piece By Piece. Enjoy!

  2. Alicia Keys is my hero and i am her biggest fan ever…..she has shown all women around the world how to become an independent woman and she has been successful in all that she has done

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.