Kem

Не знам колко от вас са чували за Кем. Аз лично попаднах на този изпълнител миналата година, благодарение на великата функция за подсказка какво още купили потребителите на Амазон. Наскоро излезе и вторият му албум, който слушам в момента, та това ме провокира да пусна едно кратко мненийце.

Музиката на Кем е някаква смес от r&b, soul, downtempo, smooth jazz… И доста вокално го раздава, за моя радост. Точно такава музика очаквам да чуя в някой бар с дебели кожени кресла и чаши с не по-тънки дъна 🙂 . А още по-важно – особено ненатрапчива е, без да е безлична. Това е много важно за музиката, която слушам по време на работа. Преди време Петьо ми разпрая – пускал си Wu-Tang, Snoop, NERD и какво ли още не през работно време. Аз като чуя Snoop Dog примерно и почвам да подскачам доволно наоколо като AliG. Вниманието ми се отвлича и това пречи много на работата. Освен това такава музика ме надъхва, вдига пулса и започвам да се оглеждам нервно за джента с много лед.

Затова, в дни като този, когато се опитвам да наваксам след кратката си отпуска и имам нужда от спокойствие и същевременно от атмосфера – Кем. А и за късно вечер с бира и приятна книга под мишница също.

Ето го официалното сайтче: http://www.kemmusic.com

4 thoughts on “Kem”

  1. Днес терапията беше с – Дарт Вейдър кючек – Сандокан (Мале с Двата Монитора!) – Доко Доко – Осама Бин Ладен

    Карахме ги на два гласа (разбирай слушалки) с Хунта.
    За утре планирам да намерим нещо по-хард.

  2. Пеца, по-твърдо не остава накъде…? Може би Костенурката, Вентилатора и/или Бургия-кючек? Сосия акава мераци на Амет? 6 без 20 и 6 без 10 задължително!

    За финал препоръчвам Кетчуп-Майонеза.

  3. Еее, не мога да повярвам, че имам коментар от бат Бони 🙂 Цялата си гимназия съм изкарал във Фънкито в Бургас! Респект 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.